تبلیغات
میکروبیولوژی - گروه های خونی عامل تندرستی و سلامتی
میکروبیولوژی
همه رویاهای ما میتواند محقق شوند ، اگر ما شجاعت دنبال کردن آن ها را داشته باشیم.
 
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : یزدانی

گروه های خونی

بزرگترین آرزوی یک انسان سه چیز است.سلامتی کامل٬طول عمر و خوشبختی و رفاه٬ که با کمی دقت می فهمیم که این سه هدف به تغذیه انسان بستگی دارد.لازم است انسان هر چه بیشتر به امر تغذیه خود توجه کند و بداند  که چه غذایی برایش مناسب و از چه غذایی باید دوری کند.چه غذاهای خوب و مفید باعث تقویت و رشد اعضا و سلولهای بدن و تقویت اعمال فیزیولوژیک انسانی شده و غذاهای بد و نامناسب  باعث میشود که اعضا  و اندامها  و سلولهای بدن دچار فرسایش ٬خستگی٬مسمومیت٬ضعف و سستی شود.

بنابراین هرکس باید برای حفظ سلامتی٬سعادت٬خوشبختی و داشتن عمری طولانی بداند که چه باید بخورد و از چه چیزی پرهیز کند.

یکی از اسرار مهم تغذیه و استفاده از خواص غذاها دانستن گروه خونی افراد است.گروه خونی ما رمز بسیاری از معماهای ناشناخته درون ما است.

هنوز دونفر یافت نشده که اثر انگشتشان ٬خطوط لبشان٬نوع امواج صوتی صدایشان٬شکل و ترکیب DNA خونشان باهم یکی باشد.علت آن این است که در قالبی بنام انسان عناصر و عواملی و موادی ریخته شده که ترکیبشان از یک نفر با نفر دیگر فرق دارد.گرچه هر دو به ظاهر باهم شبیه و برابرند بهمین جهت غذایی که اشخاص میخورند نباید باهم یکسان باشد و یکنوع غذا بخورند .چون ساخت بدنشان ساخت بدن آنها با هم یکسان نیست و هر بدن به عناصر و مواد مورد نیاز خود احتیاج دارد.از سوی دیگر  از آنجایی که قدرت بدنی٬حالات روحی٬شرایط دونی افراد باهم برابر نیست ٬بنابراین همه نمیتوانند یک نوع غذا بخورند .هر کس برای اینکه در برابر بیماریها مقاومت کند و زندگی طولانی و سالمی داشته باشد باید غذای مربوط به خویشتن را بخورد.بهمین جهت ممکن است شخصی با خورئن غذایی در خود احساس سلامتی  و شادی و انبساط و راحتی کند و فرد دیگر با خوردن همین غذا حالات عکس به او دست دهد و از آن غذا ناراحت شود وباید همان غذایی را بخورد  که برایش مناسب است و عامل مهم در این میان  گروه خونی انسان است و لازم است که به آن توجه خاصی شود.

دراین راه پزشکان زیادی به تحقیق پرداختند و به این حقایق رسیدند که مثلا" افرادی که گروه خونیشان A است نمیتوانند پروتیین های حیوانی مثل گوشت گاو٬گوسفند و امثال آنهارا جذب و تحمل کنند.درصورتیکه همین افراد با استفاده از پروتئین های گیاهی مثل خوردن لوبیا٬عدس٬سویا٬ماش شرایط بسیار عالی و خوبی را کسب خواهند کرد.استفاده از لبنیات مثل شیر٬پنیر وماست در افراد  گروه A باعث زیاد شدن  ترشحات سینوس ها میشود و دستگاه تنفسی آنها را رنجور میسازد. و استفاده از این غذاها در گروه A  باعث میشود که اشخاص مصرف کننده آنها زود خسته شوند و نیروی درونیشان کاهش یابد.افراد این گروه خونی  باید از ورزش های سنگین پرهیز کنند و برعکس از ورزشهای سبک مثل ورزش سوئدی٬یوگا٬پیاده روی استفاده کنند.  

بر عکس در افراد با گروه خونی O خوردن پروتیئن های حیوانی باعث افزایش قدرت درونی آنها شده و این افراد میتوانند به خوبی از فوائد ورزش های سنگین بهرمند شوند.

مطالعات گروه خاصی از پزشکان نشان داده که افراد بعضی از گروه های خونی در معرض خطر ابتلا به بیماریهای خاصی هستند.مثلا افراد گروه خونی O بر اثر تحقیقات مکرر دانشمندان بیشتر از سایر گروه ها به بیماری زخم اثنی عشر دچار میشوند.زیرا گروه خونی O اصولا میزان اسید معده شان خیلی بیشتر از گروه های دیگر است و به همین دلیل ای افراد باید پروتیئن های حیوانی بیشتری بخورند.

افراد گره خونی A ترشحات اسید معده شان خیلی کم است وبهمین دلیل بیشتر از سایر گروه ها به سرطان معده و کم خونی شدید دچار میشوند.

شاید باور نکنید که در بعضی از گروه های خونی  ارتکاب به تخلف٬قانون شکنی٬جنایت٬قتل٬غارت٬بیشتر از گروه های خونی دیگر است.ویا در بعضی از گروه های خونی  اعتقاد به تقوا٬زهد٬دین٬صحت عمل و درستی بیشتر است.

متاسفانه تا به حال اهمیتی را که باید٬ به گروه های خونی داده نشده و بسیاری از مردم نمیدانند که گروه خونی  آنها چه نقش مهمی در سلامت جسم وروان ٬آینده وسعادت آنها دارد و این امر نیز تابحال مورد توجه محافل پزشکی قرار نگرفته.

اصولا تمام افراد باید گروه خونی خود را بدانند و رژیم غذایی خود را بر حسب نوع گروه خونی انتخاب کند.

شاید باور نکنید که شخصیت افراد به گروه خونی آنها بستگی داشته باشد. اصولا افراد هر گروه خونی دارای خوی، عادت، رفتار، کردار و شخصیت خاص خود هستند. به نظر می رسد که در طی اعصار به تدریج این حالات و عوامل مربوط به ساختمان درونی و فکری انسان در ژن های بدن ذخیره شده و از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود. در تاریخ پزشکی آمده است فرزندانی که به محض تولد از مادر خود جدا شده و به نقاط دوردستی برده شده اند ولی بعد از سی یا چهل سال این مادر و فرزند در کنار هم قرار گرفته اند، ملاحظه شده که بسیاری از صفات از مادر به فرزند منتقل شده و تعداد زیادی از خصایص مربوط به شخصیت مادر در فرزند خودنمایی می کرده است. یعنی محیط نتوانسته است این خصوصیات را در فرزند تغییر دهد. آنچه مسلم است گروه خونی، در ساخت شخصیت ما نقش بسیار موثری دارد و این مسئله برای دانشمندان و محققین روشن شده است.

شخصیت افراد هر گروه...

عامل چاق کننده و لاغر کننده...

به ادامه مطلب بروید

گروه خونی A

از خواص مهم گروه خونی A آن است که سبزی خوار هستند.دارای دستگاه هاضمه بسیار ظعیف میباشند.سیستم دفاعی که در آن زندگی میکنند خوب همسانی پیدا میکنند.در برابر حوادث روحی مثل استرس٬ناراحتی های فکری با آرام کردن درون خود خوب مقاومت مینمایند و افرادی فعال و سازنده به شمار میروند.

افراد این گروه از خوردن سبزیجات لذت و بهره فراوان میبرند.افراد این گروه بازماندگان کشاورزان و زارعین پیشین میباشند.این افراد از سویا(لوبیا چیتی)غلات و سبزی ها  حداکثر استفاده را میکنند .افراد این گروه بهتر است که غذاهای گیاهی خود را هر چه تازه تر ٬خالص تر و ساده تر  و بیشتر به صورت طبیعی مصرف کنند.

البته نمیتوان گفت که این نوع غذا ها چگونه سیستم دفاعی حساس بدن این افراد را فعال وکارا نگه میدارد؟وکدام افراد گروهA زمینه مناسبی برای مبتلا به بیماریهای قلبی٬سرطان و بیماری های قند دارند واین بیماریها سرنوشت حیات آنهارا در آینده تعیین میکند.

یکی از خواص ژنتیکی این افراد این است  که از اجداد خود٬استفاده از سیستم دفاعی بدن در موارد حصاص برخورد با بیماری را به ارث بردند.

عوامل کم کننده وزن

بیشتر افراد گروه خونی A لاغر هستند.بدن این افراد نمیتواند زیاد از خوردن مواد گوشتی استفاده ببرد و حتی خوردن گوشت باعث چاقی آنها میشود..اگر این افراد از گوشت قرمز زیاد استفاده کنند٬در آنها سستی٬شلی و کم شدن انرژی بدن ظاهر میشود و درحالیکه با خوردن پروتئین های گیاهی درست برعکس این حالت را در خود حس میکنند. گوشت قرمز در بدنشان مثل چربی انباشته و ذخیره میشود و باعث چاقی میشود وعلت این مسئله٬ میزان کم بودن اسید معده در این گروه است.

لبنیات برای این گروه غذای زیاد خوبی بشمار نمیرود٬ چون باعث فعالتر شدن انسولین در بدنشان میشود ودلیل دیگر اینکه لبنیات بعلت داشتن مقادیر زیادی چربی اشباع شده در ایجاد بیماریهای قلبی عروقی عامل مهمی بشمار میرود وباعث چاقی و مبتلا به بیماری دیابت در این افراد میشود.گفتیم که اصولا افراد گروه A بیشتر از گروه های خونی دیگر به بیماری های قلبی دچار میشوند.

افراد گروهA میتوانند از نان استفاده کنند آنهم نه خیلی زیاد.چون خوردن نان زیاد باعث میشود که عضلات آنها خاصیت اسیدی  زیادی پیدا کند و این به ضرر آنهاست.اثر مواد غذایی در گروه های خونی مختلف یکسان نیست.

غذاهایی که وزن افراد گروهA را بالا میبرد

گفتیم که بیشتر افراد این گروه لاغر هستند.بهمین جهت بیشتر علاقه دارند که با استفاده از مواد غذایی خاص وزن خود را افزایش دهند.

گوشت/لبنیات/لوبیا چیتی/باقلا/گندم و نان

غذاهایی که افراد گروهA را لاغر میکند

روغن های گیاهی/لوبیا ژاپنی/سبزیجات/آناناس

سبزی های بسیار مفید

شلغم/برگ چغندر/کدو حلوایی/براکلی/اسفناج/سیر/جوانه یونجه/ریحان/مرزه/نعنا/پیازچه/پیاز قرمز/جعفری/کاهو/کاهو-کلم/پیاز زرد

سبزیهای مضر و غیر مفید

کلم سبز/تره/تره فرنگی/کلم قرمز/تره فرنگی/بادمجان/شنبلیله/لوبیا چیتی/ فلفل سبز/گوجه فرنگی/سیب زمینی

ویژگیهای شخصیتی گروه خونی A :
از خواص مهم افراد گروه خونی A آن است که از خوردن سبزی لذت می برند و دارای دستگاه هاضمه بسیار ظریفی می باشند. سیستم دفاعی آنان با جایی که در آن زندگی می کنند خوب همسانی پیدا می کند. در برابر حوادث روحی مثل استرس ها و ناراحتی های فکری با آرام کردن درون خود خوب مقاومت می نمایند و افرادی فعال و سازنده به شمار می روند. افراد این گروه در معرض ابتلا به استرس ها قرار دارند و بهترین راه درمان استرس در افراد این گروه استفاده از ورزش یوگا است. به طور کلی ورزش های سبک برای افراد این گروه بسیار مفید است. افراد این گروه به خوبی می توانند در جوامع پر جمعیت و بزرگ زندگی کنند و به طور کلی آنها افرادی هستند که تابع قانون، منظم و شایسته هستند. احترام دیگران را رعایت می کنند و از خود خاطره خوبی در سایر افراد باقی می گذارند. نخستین افراد این گروه از بدو پیدایش انسان در کره زمین افرادی باهوش، حساس و باشوق بودند و قادر بودند با حوادث محیط خود مبارزه کنند. این افراد می توانند در مواقع حساس به خوبی تصمیم بگیرند و خوب و صحیح عمل کنند. همچنین آنها قادرند که در مواقع سخت، اضطراب و هیجان خود را به خوبی کنترل کنند. اما وقتی هیجان و ناراحتی آنها از حدی فراتر رود این افراد منفجر می شوند. افراد این گروه نمی توانند برای کارهایی که به مدیریت دقیق نیاز دارد نامزدهای مناسبی باشند در حالی که افراد گروه O دارای این صلاحیت می باشند.

 

 

گروه خونیB

خواص وصفات بسیار مهم این گروه:

_تعادل ارزنده در بدن

_دستگاه بسیار نیرومند دفاعی بدن

_داشتن امکان دسترسی  به بسیاری از غذاها

_توانایی ارزشمند برای استفاده از لبنیات

_مقاومت ارزشمند در مقابل  استرس ها  با استفاده از خلاقیت ذاتی و تشخیص مناسب محیط

_داشتن تعادل و توازن بین  فعالیت قیزیکی و مغزی برای حفظ توان و کارایی خویش

عوامل موثر در وزن گروه خونیB

مهمترین عوامل زیاد کردن وزن در افراد گروه خونیB خوراکی هایی مثل ذرت٬گندم٬عدس٬بادام زمینی٬کنجد است.هر کدام از این خوراکی ها دارای لکتین خاص خود میباشند ولی هرکدام از این لکتین ها  میتوانند روی سوخت وساز بدن اثر کرده و باعث جمع شدن آب در بدن و کم شدن قند خون شوند که هردو سرانجام  به افزایش وزن می انجامد.البته افراد این گروه برای جلوگیری از کم شدن قند خونشان میتوانند از موادی که  در بالا شد کمتر استفاده کنند.البته افراد گروه خونی B  این ضعف را دارند  که بعضی از مواد غذایی٬باعث کم کردن قند خونشان میشود و درنتیجه اگر افراد  این گروه از خوردن این نوع مواد پرهیز کنند.هیچگاه دچار سقوط قند خون نخواهند شد.

افراد گروه خونیBتقریبا همان عکس العملی را که  افراد گروه خونیo در برابر پروتئین  موجود در نان یعنی گلوتن دارند٬دارا میباشند و گلوتن در این افراد باعث کند کردن متابولیسم بدن شده و غذاها بخوبی هضم و خذب نشده و کاملا نمیسوزد و اغلب به صورت چربی ذخیره میشود.البته باید اضافه کنیم که گلوتن موجود در نان  به همان شکلی که در بدن افراد گروهo عمل میکند٬عمل نمیکند و معهذا اگر افراد این گروه  با عدس٬بادام زمینی٬ذرت و نان هم بخورند حاصل آن جز چاقی چیزی نخواهد بود.بنانراین برای کم کردن وزن افراد این گروه باید از خوردن این مواد بخصوص نان خودداری نمایند.و از آنجایی که افراد این گروه در خطر کم کاری غده تیروئید قرار ندارند و در معرض مبتلا به  چاقی نمیباشند و به خاطر داشتن دستگاه  هاضمه پرقدرت هم آنچه میخورند میتوانند بخوبی هضم و جذب کرده و بسوزاند.بنابراین برای آنکه این افراد  لاغر شوند  فقط باید بدانند که  چه رژیمی بگیرند و پس از دسترسی به رژیم مناسب غذایی٬آنرا به خوبی و دائم ادامه دهند.

البته بعضی از محققین  عقیده دارند که افراد گروه خونیBچون میتوانند به نحو احسنت  از لبنیات و فراورده های شیری استفاده کنند٬بنابر این در معرض خطر ابتلا به چاقی قرار ندارند ولی بهرحال انسان  هرچیز را زیادتراز حد معمول بخورد ممکن است  به چاقی دچار شود.

غذاهایی که باعث چاقی میشود

ذرت/عدس/بادام زمینی/کنجد/گندم

غذاهای کم کننده وزن

انواع سبزیهای خوراکی/گوشت/جگرسیاه/تخم مرغ/لبنیات کم چرب/دم کرده شیرین بیان

لبنیات مفید

پنیربدون چربی/شیر و پنیر بز/ماست/دوغ/کشک/ماست میوه/شیر گاو و گوسفند

سبزیهای بسیار مفید

چغندر/برگ چغندر/کلم/گل کلم/کلم قرمز/قارچ/فلفل سبز/هویج/سیب زمینی/ریحان/مرزه/شنبلیله/نعنا/بادمجان/جعفری/فلفل قرمز

سبزیهای مضر

زیتون سبز/کدو حلوایی/گوجه فرنگی/ذرت/زیتون سیاه/تربچه

ویژگیهای شخصیتی گروه خونی B :
افراد گروه B در برابر برخورد با حوادث می توانند بلافاصله تغییر وضع داده و خود را با شرایط زمان و مکان هم آهنگ کنند. این سخن به آن معنا نیست که در فکر خود پابرجا نیستند بلکه منظور آن است که می توانند با هر تغییری هماهنگ شده و خود را از برخورد با مشکلات در امان نگه دارند. افراد گروه B قادرند در مقابل بسیاری از بیماری های شایع مقاومت و پایداری کنند. حتی اگر بیماری های قلبی و سرطانی هم بگیرند باز هم عمر بیشتری می توانند داشته باشند. این افراد در مقابل بیماری ها مقاومت بیشتری نشان می دهند و کمتر از سایر گروه ها بیمار می شوند. کارهای روزمره را با نهایت دقت و نظم انجام می دهند. بهره وری از ورزش و خوردن غذای فراوان برایشان مفید است. شرایط زندگی برای این افراد راحت تر است. کمتر دچار برخوردهای ناراحت کننده می شوند. به خوبی می توانند نظرات دیگران را درک کنند. 30 تا 40 درصد از میلیونرها دارای گروه خونی B هستند. بسیاری از مدیران و اشخاص سطح بالا در جهان گروه خونی B دارند. افراد این گروه دارای تعادل چشمگیر و هماهنگی اعمال بدن هستند. انرژی های مختلفی که در بدن آنها وجود دارد موافق و موازی هم می باشند و به همین جهت این افراد کمتر دچار بیماری می شوند. خواص گروه خونی B داشتن زندگی منظم و آرام است.

 

گروه خونیAB یا گروه  دریافت کننده عمومی

از خواص این گروه همراه شدن خواص گروهA و گروهB با هم است.قابلیت تغییر  شرایط بدنی  با تغییر یافتن عوامل خارجی  و قابلیت رنگ به رنگ شدن و تغییر رنگ دادن است.داشتن دستگاه هاضمه بسیار ضعیف و حساس.داشتن سیستم دفاعی با مقاومت کم.قابلیت پاسخ مناسب دادن  به استرس ها و ناراحتی های محیطی با استقاده از ورزش  و وجود خلاقیت در این گروه است.افراد گروه خونی AB شاید بین دو تا پنج درصد از کل مردم جهان را تشکیل دهند.شاید به آسانی نتوان افراد گروه خونی AB را با سایر افراد گروه خونی مقایسه کرد.داشتن آنتی ژن های گروه خونی A و نیذ داشتن آنتی ژن های گروه خونی B باعث شده که گاهی این گروه شبیه گروهA رفتار کنند و بعضی مواقع همانند گروهB و گاهی به صورت مخلوط و حاصل تجمع خواص این دو گروه تجلی کنند.این تغییر وضع افراد گروه خونی AB بر حسب شرایط گوناگون باعث میشود که افراد این گروه گاهی  بطور مثبت و زمانی بصورت منفی با عوامل خارجی برخورد کنند.ازجمله اینکه این افراد باید خیلی خوب رژیم غذایی خود را انتخاب کنند که برای این انتخاب باید بخوبی رژیم غذایی گروهA و رژیم غذایی گروهB را مطالعه نمایند.

بطور کلی اگر غضایی برای گرهA مضر باشد و برایB مفید نباشد٬قطعا برای افراد گروه خونی AB هم مناسب نیست.

غذاهای لاغر کننده و چاق کننده

افراد گروه خونی AB برای لاغر شدن برنامه غذایی خاصی دارند.چه گوشت در افراد این گروه به خاطر داشتن  دستگاه هاضمه حساس و ضعیف خوب هضم و جذب نشده و بیشتر به صورت چربی ذخیره میشود.یهنی دراین افراد برای لاغر شدن نباید زیاد از گوشت استفاده کنند و در صورت استفاده مقداری سبزی با آن مخلوط کرده و همراه نماید.گروه خونیAB کمتر در برابر لکتین  موجود در نان گندم(که گروه خونی O و B به آن حساسند)واکنش نشان میدهند و به همین جهت برای کم کردن وزن این گروه باید نان کمتر که باعث اسیدی شدن عضلات آنها میشود٬مصرف نمایید.چون افراد این گروه وقتی انساج و عضلاتشان قلیایی باشد  بهتر کالری های غذاها را میسوزانند وبا اسیدی شدن عضلات و انساج٬کالری موجود در غذاها جذب نشده و در بدن انبار میشوند.

غذاهایی چاقی کننده

گوشت قرمز:هضم آن مشکل است  و بیشتر به صوزت چربی ذخیره میشود.

گندم/لوبیا قرمز/ باقالا/ذرت:مانع کار انسولین میشود.متابولیسم کند میشود و غذاها در بدن به صورت چربی ذخیره میشود.

غذاهای لاغر کننده

لوبیا/سویا/غذاهای دریایی:متابولیسم بدن را زیاد میکند.

لبنیات:باعث زیاد شدن اثر انسولین میشود.

سبزیجات/آناناس/

سبزیهای مفید

برگ چغندر/چغندر/براکلی/گل کلم/شلغم/سیبزمینی/کرفس/خیار/بادمجان/سیر/جعفری/جوانه یونجه


ویژگیهای شخصیتی گروه خونی AB :
وجه مشخصه این گروه همراه شدن خواص گروه A وB با هم است. قابلیت تغییر شرایط بدنی با تغییر یافتن عوامل خارجی را داشته، دستگاه هاضمه حساس و ضعیفی دارند. سیستم دفاعی آنها مقاومت کمی دارد و می توانند با استفاده از ورزش به استرس ها و ناراحتی های محیطی پاسخ دهند. خلاقیت در این افراد وجود دارد. آنها در همان مراحل اولیه استرس به آن جواب می دهند و آن را از سر می گذرانند. در افراد این گروه عشق به معنای واقعی وجود دارد. این افراد، مهربان خوش خلق، خلاق و آرام هستند. میل به نصیحت کردن و راهنمایی مردم در آنها زیاد است و بسیاری از آنها هر کاری که از دستشان برمی آید برای کمک به دیگران انجام می دهند. سیستم دفاعی آنها ضعیف بوده و در برابر میکروب ها و ویروس ها از خود مقاومت زیادی بروز نمی دهند. افراد گروه AB به خاطر حسن نیت فراوان و خوش قلبی، همیشه خیر و خوبی مردم را می خواهند و همه را به صلح و آرامش دعوت می کنند. بسیاری از درمانگرها و کسانی که روی انرژی درمانی کار می کنند دارای گروه خونی AB می باشند.

 

گروه خونی O

مشخصات این گروه خونی:

گوشت خوار.دارای دستگاه هاضمه بسیار قوی٬دارای سیستم موصون ساز فعال٬نداشتن تحمل برای گرفتن رژیم غذایی٬مقاومت و استقامت در برابر استرس با استفاده از ورزش های سنگینن نیازمند به داشتن متابولیسم کارساز در بدن برای بدست آوردن قدرت و انرژی لازم.

افراد این گروه نخستین انسانهایی بودند که پا به عرصه این جهان گذاشته  ودر زمان خویش با شکار حیوانات  و استفاده از گوشت و پوست آنها روزگار میگذرانیدند.

رژیم غذایی گروهO

افراد این گروه نیازمند به انجام ورزش های مختلف و نیز استفاده از پروتئین حیوانی هستند.در خون این گروه از افراد حالتی به نام Ketosis وجود دارد و این حالت موقعی پیدا میشود  که بدن مقدار زیادی گوشت و چربی را هضم و جذب کند و از ای رو افراد این گروه میتوانند قند خون خود را بحال تعادل دراورند.یعنی استفاده از گوشت٬انجام ورزش های سنگین و به کار نبردن  مواد قندی و نشاسته ای روی هم باعث ادامه حیات افراد این گروه براحتی  و بدون مشکل میشود.متاسفانه گوشت های امروزی هم با استفاده از هورمون های تولید شده و با چربی زیاد همراه است که خود خطرات زیادی برای دستگاه گردش خون و سکته قلبی تولید میکند.

متاسفانه افراد این گروه  نمیتوانند مانند افراد سایر گروه های خونی از لبنیات استفاده کنند.چون دستگاه هاضمه آنها  برای هضم و جذب این نوع مواد غذایی ضعیف و ناتوان است.

راه لاغری افراد گروه خونیo

برای از دست دادن وزن باید از خوردن غلات٬نان٬حبوبات خودداری کنید.در گندم و نان گندم یک ماده پروتیئنی گیاهی به نام Gluten وجود دارد که وقتی توسط افراد گروه Oخورده شود این گلوتن باعث متوقف کردن کار انسولین بدن میشود .یعنی انسولین دیگر قادر نیست مواد قندی و نشاسته ای  را بسوزاند و تولید انرژی نماید و در نتیچه مواد قندی و نشاسته ای به صورت چربی در بدن جمع میشود.افراد گروهO میتوانند به آسانی با حذف مواد نشاسته ای مثل نان وزن خود را کاهش دهند.سایر مواد چاق کننده این افراد:عدس٬لوبیا چیتی که لکتین موجود در آنها در عضلات انباشته شده و مانع فعالیت آنها میشود و در نتیجه باعث چاقی میشود.همچنین آنها باعث  قلیایی شدن محیط عضلات میشود درحالیکه صلاح بدن است که عضلات در وضع اسیدی قرار داشته باشند.چون در این حالت بدن کالری بیشتری از دست میدهد.

علت دیگر چاق شدن این افراد وضع غده تیروئید آنهاست .بدن آنها مقدار کمی هورمون تیروئید میسازد٬یعنی در معرض کم کاری تیروئید قرار میگیرند و علت آن هم کمبود ید خون این افراد است.کمبود ید باعث کم ساخته شدن هورمون تیروئید شده و کم شدن متابولیسم بدن را به همراه دارد٬غذاها زود نمیسوزد و چاق میشوند.آب در بدن آنها انباشته میشود٬که از این طریق وزن آنها بیشتر میشود.عضلات این گروه زود ضعیف شده  و خیلی زودتر از افراد دیگر خسته میشوند.

غذاهایی که باعث چاقی این افراد میشود:

گندم٬نان٬ذرت٬لوبیا چیتی٬لوبیا سفید٬عدس٬کلم٬گل کلم

غذاهای لاغر کننده این افراد:

میگو(دارای ید است) ٬انواع ماهی ها٬نمک ید دار٬جگر سیاه٬گوشت قرمز٬اسفناج٬کاهو

سبزیهای خیلی مفید:سیر٬تره٬کاهو٬برگ چغندر٬ریحان٬مرزه٬شاهی٬بامیا٬پیاز قرمز٬تره فرنگی٬پیاز زرد٬جعفری٬ترب سفید٬شلغم٬تربچه

سبزیهای ممنوع و مضر:خانواده کلم٬ذرت٬بادمجون٬قارچ٬جوانه گندم

مسئله شخصیت

افراد گروهo دارای ژنی هستند که به آنها قدرت تحمل مصائب٬اعتماد به نفس٬شهامت و نیز خوشبینی میبخشد.این افراد خودرا باور دارند و به خود اهمیت فراوان میدهند.علت این امر آن است که گروهo قدیمی  ترین گروه خونی است و اجداد این گروهبا ورزش٬شکار٬حملهبه حیوانات٬مقاومت در برابر مشکلات عادت داشته اند و این عادت به افراد بعدی منتقل شده.

بهرحال افراد گروهo افرادی مصمم٬کوشا٬جدی٬قاطع و پابرجا هستند و با تحقیق خواهید دید که بسیاری از سیاست مداران فعلی جهان گروه خونی o دارند.

منبع:نوشته شده از کتاب "گروه خونی عامل تعیین سلامت و تندرستی"

تالیف دکتر طهورث فروزین





نوع مطلب : علمی، 
برچسب ها : گروه خونی، شخصیت گروه خونی،




 
درباره وبلاگ

دانشجوی رشته میکروبیولوژی هستم.هدف من جمع آوری مطالب مفیدو آموزنده و کمک به دانشجویان این رشته و دیگر رشته های پزشکی وزیست شناسی است که امیدوارم سودمند واقع شود.مرا از نظرات خودتون در جهت ارتقای وبلاگ بهره مند کنید.جهت درج مطالب مرتبط در این وبلاگ، آنها را به پست الکترونیکی من بفرستید تا در صورت مطابقت موضوع و تأیید محتوا، با ذکر نام یا لینک شما، در اختیار علاقه مندان قرار دهم.
مدیر وبلاگ : یزدانی

مطالب اخیر
نویسندگان
پیوندهای روزانه
میکروبیولوژی
زیست شناسی سلول مولکولی(پایگاه علمی دانشجویان ورودی 91 دانشگاه شهید مدنی آذربایجان)
سایت تخصصی میکروبیولوژی
میکروب شناسی پزشکی(استاد فائزی)
مهندسی پزشکی
بیوشیمی
اینجا همه چی درهمه
دانشجوی آب و خاک
نت نوشته های یک دختر میکروبیولوژیست
وبلاگ رسمی میکروبیولوژی تهران
انجمن دانشجویان مهندسی کشاورزی ازادشهر
زیست شناسی (عمومی)
زیست شناسی سلولی مولکولی 90 دانشگاه شیراز
میکروب شناسی
پایگاه رسمی انجمن علمی میکروبیولوژی کرج
جی جی دانلود
(زیست شناس سلولی90)
وبلاگ دانشجویان زیست شناسی دانشگاه مازندران
انجمن میکروبیولوژی دانشگاه آزاد همدان
اخبار علمی+مطلب های علمی
بیوتکنولوژی
دانشجویان میکروبیولوژی دانشگاه شهیدبهشتی
میکروبیولوژی تخصصی
بیو میکروبی
تخصصی رشته میکروبیولوژی
حامدعبداللهی
وبلاگ توووووپ علمی
سایت میکروبیولوژیست ها
وبلاگ دانشجویان میکروبیولوژی 89 دانشگاه اصفهان(میکروب ها چه میگویند!!)
بیوتکنولوژی
دلکده
میکروبیولوژی87دانشگاه آزاد جهرم
علوم آزمایشگاهی
پورتال تخصصی میکروبیولوژی
میکروب شناسی
مجله میکروبیولوژی
وبلاگ تخصصی میکروبیولوژی-بیوتکنولوژی
ویروس شناسی
اخبار روز
جلوه های علوم
گرایش های ارشد میکروبیولوژی
همه تست های کنکور ارشد و دکترای میکروبیولوژی.بیوتکنولوژی.علوم سلولی مولکولی.ژنتیک.بیوشیمی
انجمن میکروبیولوژی سوئیس
انجمن میکروبیولوژی استرالیا
میکروبیولوژی 88 لاهیجان
همه پیوندهای روزانه
ارسال پیوند روزانه

نظرسنجی
نظرت درباره وبلاگم چیه؟







آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

<

-_ !News _-